Kalfsvlees " Francesco"
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Braden
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Pasta
Vlees
Hoeveel
4 personen
kalfsgebraad
mozzarella
verse tomaten
300 cl Pomodori tomaten
olijfolie
peper, zout, rozemarijn, tijm, laurier, lavendel, basilicum
1 wortel en 1 ui.
Werkwijze voor dit gerecht

Pan verhitten met olijfolie, gebraad kruiden met peper en zout.
Gebraad aan alle zijden bruibakken,wortel,ui,rozemarijn,lavendel,laurier en tijm aantoevoegen. Gebraad rosé bakken.
Gebraad in plakjes van 3 mm snijden als ook de tomaten en de mozzarella in dunne plakjes snijden.
Braadvocht losmaken met de promotor, room en op het laatste versneden basilicum toevoegen.
Nu sneetje per sneetje in een vuurvaste schotel schikken (1 sneetje gebraad, sneetje tomaat, sneetje mozzarella enz.....)
Als alles verdeeld is de saus overgieten en  laten korsten in een voorverwarmde oven van 200° c.

Opdienen  met spaghetti of penne.

Véél succes en Smakelijk.
Frans Peeters