Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Broccoli pasta
Gemaakt door een Keukenprinses, dinsdag 15 september 2009
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Broccoli
Champignons
Kaas
Penne
Tagliatelle
Hoeveel
4
1 teentje knoflook
150 gram geraspte kaas
150 gram hamblokjes
200 gram champignons
125 ml crème fraîche
500 gram broccoli
Pasta: Penne of Tagliatelle
Werkwijze voor dit gerecht
  1. kook de broccoli
  2. verhit de pan of wok met wat olie
  3. doe de crème fraîche en het teentje knoflook(in stukjes) in de pan
  4. voeg de kaas toe
  5. voeg wat water van broccoli toe, om de saus wat te verdunnen(moet echter niet waterig zijn)
  6. voeg de champignons en de hamblokjes toe
  7. voeg de broccoliroosjes toe.
  8. kook de pasta
  9. serveer geheel met de pasta!!!!

Miriam

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 79 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...