Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Bruschetta
recipe image
Gemaakt door Adelaida Figaroa, vrijdag 20 november 2009
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Anders...
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Koude voorgerechten
Hapjes
Tapas
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Basilicum
Brood
Tomaten
Ui
Hoeveel
voor 2 personen
  • 2 tomaat
  • 1grote ui
  • een stukje basil
  • basilcum vinagrette
  • knoflook 
  • olive oil
  • ciabatta bread
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Alle pitten van de tomaat eruithalen en de tomaat in kleine stukjes snijden en
  2. de ui ook in heel klein snijden
  3. de basil klein snijden en 
  4. alles door elkaar roeren en
  5. daarna komt de  rest van de ingredienten en
  6. de ciabatta bread in plakjes snijden.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 145 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...