Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Flan
recipe image
Gemaakt door een Keukenprins, maandag 14 september 2009

Zelfgemaakte Flan, daar kan je goede sier mee maken.

Ingrediënten
In één oogopslag
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Taart & Cake
Anders...
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Eieren
Melk
Porties
9
  • 1 blikje gecondenseerde melk (zoet)
  • 1 blikje water
  • 5 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
  • ca 100 gram suiker
Werkwijze voor dit gerecht
  1. De eerste vijf items mengen en goed kloppen.
  2. Suiker vloeibaar maken in een sauspan, vloeibare suiker gieten ineen voorverwarmde glazen schaal.
  3. De mix daarop gieten.
  4. Een diepe bakplaat vullen met water,
  5. De schaal met de mix daar inzetten.
  6. De oven op 220 graden voorverwarmen
  7. In ca 45 minuten laten gaar worden.
  8. Met een saté stokje voelen of het droog is.
  9. Aflaten koelen en dan storten op een schaal.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 56 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...