Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Frisse Appelsalade
recipe image
Gemaakt door een Keukenprinses, zaterdag 15 mei 2010

In deze tijd van het jaar (begin Mei) nog bloesems, maar goed ... wel volop te koop in de winkels die appels.

appeltje

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Gerecht
Koude voorgerechten
Bijgerecht
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Appels
Hoeveel
3 - 4 personen
  • 2 granny,
  • 2 jonagold,
  • fritesaus,
  • creme fraiche,
  • bosuitjes,
  • augurken,
  • ham
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Was de appels en snij ze in kleine stukjes.
  2. Gooi ze in een grote kom en snij nu ook een bosuitje (of 2) en gooi deze ook in de kom.
  3. Snij nu de augurken en doe deze ook in de kom.
  4. Nu een keer goed roeren.
  5. 2 grote lepels creme fraiche en 2 grote lepels fritesaus erdoorheen.
  6. Schep wat op een bordje met een plakje ham erbij en eet smakelijk
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 185 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
Moet je kijken wat je dán eet.
  • Shirley Temple
    Ik hou van retro. Ik hou van kitsch. En ik hou van cocktails. Maar niet alle cocktails houden van mij. Daarom: Shirley...
  • Kip met pistache, rozen, saffraan, honing
    Ottolenghi heeft weer een nieuw kookboek, Simpel, las ik gisteren in het NRC. Nog een kookboek? Heb ik dat nodig? Eerlijk gezegd staat...
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....