Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Garnalen met pecorino
Gemaakt door een Keukenprinses, dinsdag 15 september 2009
Met vers afgebakken Ciabatta.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Warme voorgerechten
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Garnalen
Kaas
Hoeveel
4
1 ui (gesnipperd).
2 tenen knoflook (uitgeperst).
1 pak gezeefde tomaten.
scheut ouzo.
mespunt cayennepeper.
200 gr. Noorse garnalen.
200 gr.verkruimelde pecorino kaas.
1 tl oregano.
peterselie.
peper/zout
Werkwijze voor dit gerecht

Fruit ui en knoflook in de olijfolie.
Voeg gezeefde tomaat en ouzo toe, laat 10 minuten zacht sudderen.
Pureer het mengsel in keukenmachine of met staafmixer.
Verwarm het mengsel en laat de oregano een paar minuten mee sudderen.
Voeg garnalen en pecorino toe en laat deze warm worden.
Breng op smaak met peper en zout.
Garneer met gehakte peterselie.

Lekker met ciabatta, vers uit de oven.

Regina Damares

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 406 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...