Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gestoomde spinazie met kokosrijst
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Frans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Rijst
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Spinazie
Hoeveel
4 personen
  • 1 blikje kokosmelk
  • zout naar eigen smaak
  • 400gram Langkorrelige rijst
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 handen vol spinzaie ( gewassen)
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Giet de kokosmelk in een pan en doer er voldoende water bij om de rijst in te koken.
  2. Laat de rijst gaarkoken en uitlekken in een vergiet.
  3. Doe nog wat water in de pan en zet die terug op het vuur.
  4. Zet de vergiet op de pan en laat het water zachtjes koken zodat de rijst stoomt.
  5. Doe de rijst in een warme schaal voeg de sojasaus toe en de olijfolie en roer de spinazie erdoor (door de warmte van de rijst wordt de spinazie vanzelf gaar).

Eet smakelijk..

door Emo
Nog wat tips
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 129 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...