Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gevulde paprika
recipe image
Gemaakt door Katharine Casenco, dinsdag 22 juni 2010

Zoete paprika's uit de oven.

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Warme voorgerechten
Bijgerecht
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Fruit
Paprika's
Hoeveel
4 personen

- 1 eetlepel gepocheerde zure room
- 2 gele paprika’s
- 1 gumqat (een vrucht)
- 1 glas honing
- 1 krop verse rucola sla
- 1 pond buffelkaas

Werkwijze voor dit gerecht
  1. Maak de paprikas’s schoon en hol ze uit.
  2. Je neemt1 eetlepel gepocheerde zure room en breng het zachtjes aan de kook en
  3. Pers de gumqat er in uit en laat het doorkoken totdat het een smeuige saus wordt.
  4. Dan snijdt je de sla in stukjes en leg die leuk op een bord neer, zo krijg je een leuke aankleding van het bord.
  5. Wanneer de saus helemaal smeuig is geworden voeg je er een glas honing eraan toe.
  6. De saus laat je afkoelen en die saus doe je in de uitgeholde paprika’s.
  7. Dan snijdt je de buffelkaas in mooie fijne stukjes en je verdeelt dit over de paprika’s.
  8. Zet je de paprika’s in de voorverwarmde oven,
  9. Het is klaar zodra de buffelkaas gesmolten is.

Et voila!!!!!

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 89 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
Moet je kijken wat je dán eet.
  • Shirley Temple
    Ik hou van retro. Ik hou van kitsch. En ik hou van cocktails. Maar niet alle cocktails houden van mij. Daarom: Shirley...
  • Kip met pistache, rozen, saffraan, honing
    Ottolenghi heeft weer een nieuw kookboek, Simpel, las ik gisteren in het NRC. Nog een kookboek? Heb ik dat nodig? Eerlijk gezegd staat...
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....