Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gevulde pitabroodjes
Een snelle warme Vega lunch.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Vegetarisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Lunch
Hapjes
Snack
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kaas
Hoeveel
4 personen
  • 20 plakjes jong belegen kaas,
  • Paturain (Original),
  • 1 Tomaat,
  • 4 Pitabroodjes
Werkwijze voor dit gerecht

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Neem 4 pitabroodjes en snijd deze alle 4 aan een kant open. Besmeer nu de binnenzijde van de pitabroodjes met Paturain, niet al te dik maar ook zeker niet te dun.
Snijd nu 20 plakken kaas en vouw deze dubbel zodat u ze in de broodjes kunt doen. Snijd nu een tomaat in partjes en voeg per broodje 2 a 3 partjes toe en duw deze tussen de kaasplakken. Vul de pitabroodjes zo dat de kaas niet over de randen van de broodjes valt.

Wanneer de oven warm genoeg is kunnen de gevulde pitabroodjes erin. Laat ze ongeveer 3 tot 4 minuten liggen bij 200 graden. Hierna nog een minuutje de grill erop (indien u deze functie op uw oven heeft) en dan zijn uw vegetarische pitabroodjes klaar!

 Rob

Nog wat tips

TIP: Neem er wat frietjes of gefrituurde aardappeltjes bij.

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 137 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...