Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Jan’s heerlijke aubergines in olijfolie
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Frans
Grieks
Bereidingswijze
Grillen
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Groenten
Belangrijkste Ingrediënt
Aubergine
Porties
4 personen
  • 3- 4 aubergines(afhankelijk van hoe groot ze zijn),
  • olijfolie,
  • peper / zout / kruiderij
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Snij de aubergines in de lengte in niet te dunne plakken.
  2. Doe een dikke laag olijfolie in een schaal. Leg daar de aubergines in en laat de olijfolie minimaal een kwartier intrekken.
  3. Draai de aubergine plakken een aantal keren om.
  4. Strooi de gewenste kruiden (peper, zout, enz.) eroverheen.
  5. Grill de aubergine plakken aan beide kanten tot ze een lekker bruin kleurtje krijgen. 
Nog wat tips

Bovenstaande is vooral erg lekker met vers afgebakken stokbrood.

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 135 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...