Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 770 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Kip Boursin
Half prefab, half eigen werk. Goed voor de snelheid en als het met gevoel wordt gedaan kan je er heel aardig mee voor de dag komen.
Ingrediënten
In één oogopslag
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Simpel
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Rijst
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Champignons
Kip
Hoeveel
4 personen
  • 400 gram kipfilet,
  • 250 gram champignons,
  • blik UNO champignon cremesoep, klein
  • doosje Boursin,
  • rijst,
  • komkommer
Werkwijze voor dit gerecht
Snij de kipfilet in stukjes en maak ze gaar in de wok.
Voeg de champignons in plakjes toe en kook even mee totdat ze gaar zijn.
Voeg het blik champignon soep toe, maar verdun deze niet met een blikje water zoals op het blikje staat! (tenslotte wil je een saus en geen soep!)
Laat de soep binden met het vocht van de champignons en de kipfilet.
Voeg als laatste de Boursin toe en zorg dat deze goed oplost.
Serveer met rijst en komkommer salade.
Erg lekker en makkelijk!
 

Laatste recept