Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Kip met Paksoi
Gemaakt door Rob Maspaitella, vrijdag 09 oktober 2009

Wel eerst even langs een Toko, maar dan heb je ook wat .... half Surinaams half indonesisch

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Aziatisch
Anders...
Bereidingswijze
Roerbakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Rijst
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Hoeveel
2 personen
  • 5 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix uit de Toko)
  • Wok-olie
  • Madam Jeanette peper
  • 4 eetlepels Exotimex Knoflook,= gehakt/gemalen in een potje.
  • 2 bosjes Paksoi, 15 eetlepels wokolie,
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • flinke scheut oestersaus.
  • 250gr.Kipfilet
  • 1 ui
  • 1 eetlepel Maïzena
  •  

    Werkwijze voor dit gerecht

    Verhit de olie en voeg ui, knoflook en de Jeanette peper en fruit deze licht gezamenlijk met de kip aan.
    Daarna de Snesi Foroe, tomatenpuree en oestersaus toevoegen.
    Roerbak het geheel voorzichtig los. Voeg daarna de stukken Paksoi, omscheppen.
    Los de maïzena in koud water op en giet het erbij voor een binding. Laat het geheel ong. 25 min. zachtjes gaar koken

     

    Laatste recept

    Recepten RSS

    Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

    Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

    Op bezoek ...

    We hebben 158 gasten online

    Sabina kookt !

    Moet je kijken wat je dán eet.
    • Sardines uit de oven
      Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
    • Snelle pizza van spelt
      Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
    • Walnoot-pistache-honing-rozencake
      Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
    • Pittige stoofschotel met aubergine
      Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...