Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Koude macaroni
Gemaakt door Hedwig, zaterdag 03 april 2010
Zin in de zomer? Pasta fredda; Lekker als borrelhapje of bijgerecht of picknickhapje op het strand. Stokbroodje erbij, zonsondergang...
pasta-fredda-alla-polpa-di-riccio-ideale-per-un-pic-nic-sul-mare
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Hapjes, Tapas, Snacks
Bijgerecht
Belangrijkste Ingrediënt
Macaroni
Mayonaise
  • macaroni
  • mayonaise
  • maggie
  • 2 uien
  • een blikje smac (ham) 
  • 1 zoete appel
  • 1paprika
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Macaroni koken zonder zout. (100 gram per persoon)
  2. Goed laten uitlekken.
  3. Dan flink wat mayonaise en maggie naar behoefte er door heen doen.
  4. Uien, paprika, smac en appel klein snijden en er doorheen roeren.

 

Nog wat tips
Het smaakt het lekkerst als je de macaroni met de maggie en mayonaise een nacht van tevoren al maakt. Doe de overige ingrediënten er de volgende dag bij.

Gebruik bij voorkeur korte pastasoorten als farfalle, want die laten zich goed combineren met bijvoorbeeld in grove stukken gesneden groenten
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 431 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...