Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Koude Macaroni
recipe image
Gemaakt door Hedwig, vrijdag 30 april 2010

Macaroni salade zeggen we ook wel. Te gebruiken als koud voorafje of als maalstijdsalade.

Andere pasta soorten zijn trouwens ook bruikbaar. Als het maar losse niet te lange ongevulde pasta is.
Pasta-Poster

 

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Anders...
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
(Maaltijd) Salade
Koude voorgerechten
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Appels
Macaroni
Paprika's
Hoeveel
3 - 5
  • macaroni,
  • mayonaise,
  • maggi,
  • 2 uien,
  • een blikje smac (ham)
  • 1 zoete appel
  • paprika rood en/of groen
Werkwijze voor dit gerecht
  1. macaroni koken zonder zout. goed laten uitlekken.
  2. dan flink wat mayonaise en maggi naar behoefte er door heen doen.
  3. uien, paprika, smac en appel klein snijden.er doorheen roeren.

Eet smakelijk.

Nog wat tips

P.S. het smaakt het lekkerst als je de macaroni met de maggi en mayonaise een nacht vantevoren al maakt.

Doe de ingredienten er dan de volgende dag bij.

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 119 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...