-
Kook de lasagna beetgaar in ruim water waaraan u een lepel olie hebt toegevoegd
-
Giet af en koel onder koud, stromend water
-
Pocheer de kabeljauwstukken ongeveer15 minuten
-
Pel de ui en snipper hem fijn, snij het spek in reepjes
-
Smelt een klontje boter en fruit er de ui en de spekreepjes in
-
Roer er de mosterd en de tomatenpuree door, pers knoflook hier bij
-
Breng op smaak met de oregano en witte wijn
-
Laat ca 10 minuten zachtjes stoven
-
Maak ondertussen de champignons schoon, snijd ze in schijfjes en voeg deze toe bij de saus, breng op smaak met peper en zout
-
Maak een stevige bechamelsaus met 50 gr boter, de bloem en de melk
-
Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout en smelt er tenslotte 100 gr gruyerekaas in
-
Vermeng 1/3 van deze saus met de tomatensaus en lepel er voorzichtig het kabeljauwvlees er door
-
Smeer een ovenschotel in met boter en leg er om en om een laagje kaassaus, een laagje lasagna en een laagje tomatensaus met kabeljauw in
-
Als laatste een laatste laagje lasagna
-
Giet er tenslotte de rest van de kaassaus over en bestrooi met de overgebleven gruyerekaas
-
Plaats de lasagnaschotel ca 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden
Brocoli erbij en smakelijk eten.