Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Macaroni alla Ben
Gemaakt door Ben Boensma, dinsdag 24 november 2009
In de keuken is experimeneteren erg leuk, en voor mezelf een must. Daarom raad ik aan om zelf de juiste hoeveelheden te combineren. Want de een is dol op prei en de ander is doller op champignons.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Gerecht
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Champignons
Gehakt
Macaroni
Prei of Sjalotten
Ui
Hoeveel
4 personen
  • macaroni,
  • gehakt,
  • prei,
  • tomaten,
  • champignons,
  • ui,
  • blik gemengde vruchten op siroop
  • ketchup
  • ketjap
  • peper
  • zout
  • olijfolie
Werkwijze voor dit gerecht

Was en snijdt de champignon, prei, ui en tomaten
Bak de gehakt in olijfolie met zout en peper gaar.

Voeg de tomaten, prei, ui en champignons toe

Kook de macaroni

Voeg aan het gehakt ketchup, ketjap naar smaak toe

Als de macaroni bijna klaar is, voeg je de vruchten (de siroop NIET!!!) toe aan het gehakt met groenten.

Als de macaroni klaar is, deze appart serveren met het gehakt.

Eventueel kun je de ketchup nog toevoegen aan tafel.

Eet smakelijk

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 123 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...