Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pannenkoeken gevuld met Mascarpone en Cr. fraîche
Ook een fijne voor in de pannenkoeken-encyclopedie.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Toetjes & Desserts
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Hoeveel
15 ofzo
  • Kant en klare pannenkoeken of Pannenkoekenmeel van Honig,
  • 1 citroen
  • poedersuiker
  • 1 zakje vanille suiker
  • 2 doosjes mascarpone
  • 2 grote bekers crème fraîche
Werkwijze voor dit gerecht

Pannenkoeken bakken en op een bord weg zetten.
De mascarpone en crème fraîche door elkaar mengen, naar smaak wat poedersuiker er door heen, en het zakje vanille suiker, citroen uitpersen en door het mengseltje roeren.

Dit mengseltje in de vriezer doen, ongeveer 1 uurtje, pannenkoeken warm maken in magnetron of even in de koekenpan, dan met een ijsschepper bolletjes uit het mengseltje scheppen, en in de warme pannenkoek doen,
Deze in een driehoekje vouwen, poedersuiker over de pannenkoek en......smullen maar.

Door Ines

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 97 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...