Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Papaya met garnalen
Gemaakt door een Keukenprinses, maandag 12 oktober 2009
Ingrediënten
In één oogopslag
Gerecht
Schaal- en Schelpdieren
Koude voorgerechten
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Garnalen
Hoeveel
4 personen
  • 2 papaya’s
  • 200 gr.garnalen
  • 1 sjalotje
  • 1 dl.mayonaise
  • 2 eetl.tomatenketchup
  • 1 theel.worcestershiresaus
  • 1 cl.citroensap
  • 2 eetl.verse bieslook
  • 1 gr.zout
  • 1 mesp.peper
Werkwijze voor dit gerecht
Voorbereiden:
Halveer de papaya’s, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees er voorzichtig uit.
Snij het vruchtvlees in blokjes en vermeng dit met het fijngesneden sjalotje, de mayonaise, de tomatenketchup en de garnalen. breng dit op smaak met worcestershiresaus, citroensap, zout en peper. Zet dit tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Wrijf de papaya helften in met citroensap, verpak ze in aluminiumfolie en leg deze ook tot gebruik in de koelkast.

Bereiden:
Vul de papaya helften met het garnalen mengsel en garneer met fijngeknipte bieslook.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 78 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...