Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pasta met spinazie
Gemaakt door Rob Maspaitella, dinsdag 15 september 2009
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Groenten
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kaas
Knoflook
Penne
Spinazie
Hoeveel
4-6
  • Gesneden diepvries spinazie (1 pak),
  • 1 groot pakje Boursin (peperboursin is ook lekker),
  • AH’s magere spekblokjes,
  • AH’s gesneden champignons,
  • Verse pasta naar keuze.
    Kan Penne, Tagliatelle zijn enz. Voordeel van deze verse pasta’s zijn de korte kooktijd
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Spekjes zachtjes uitbakken, champignons meebakken, of voor die tijd even blancheren (even in water aan de kook brengen, daarna direct afkoelen. 
  2. Toevoegen aan inmiddels opgewarmde spinazie, Boursin er door roeren.
  3. Heel even opwarmen.
  4. Inmiddels gekookte pasta erbij serveren.
  5. Klaar!
  6. Is het geheel wat zoutig uitgevallen door te veel spekjes, direct afromen met koksroom of beter direct serveren.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 395 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...