Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pasta verrassing (in een bladerdeeg pakketje)

Bedoeld als voorgerecht ... ofwel anti-pasti

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Pasta
Vegetarisch
Warme voorgerechten
Porties
8
  • 8 plakken bladerdeeg
  • 150 gr Fusilli of een andere pastasoort
  • 100 gr champignons,
  • 100 gr uiblokjes,
  • 100 gr paprika(rood, groen en geel),
  • Parmezaanse kaas,
  • Verse Peterselie,
  • Italiaanse kruidenmix,
  • 1 ei,
  • knoflook,
  • groentebouillonpoeder,
  • peper en zout,
  • bakboter.
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Kook de pasta gaar. Snij de ingrediënten fijn.
  2. Bak nu de ingrediënten in de boter licht bruin.
  3. Breng het geheel op smaak met de peper, zout en Italiaanse mix en groente bouillonpoeder.
  4. Doe er op het laatst de kaas en de knoflook bij.
  5. Laat het geheel afkoelen en doe er dan de pasta doorheen.
  6. Neem nu een plak bladerdeeg en leg in het midden een hoeveelheid pastamix, maak de randen nat met water en leg er een tweede plak bladerdeeg op. Goed aandrukken.
  7. Bestrijk het deeg met losgeklopt eidooier. Afbakken in een voorverwarmde oven bij 170 tot 180 graden in ongeveer 15 minuten
  8. Serveer er een tomatensaus bij.

Evt. kun je de Parmezaanse kaas vervangen door Gorgonzola, gebruik dan wel minder knoflook.

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 142 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...