Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pasta voor Gracia B.
Zacht romig en vissig, als ovenschotel gemaakt.
Erg lekker.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Koken
Oven
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Ovenschotel
Pasta
Vis
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Penne
Slagroom
Tomaten
Hoeveel
4 personen

Voor 300 gr macaroni (schelpjes)

  • 2 preien, kleine stukjes
  • 350 gr gestoomde makreelfilet
  • 2 eieren
  • 1 eidooier
  • 1/4 liter slagroom
  • cayennepeper – zout & peper
  • enkele druppels citroensap
  • gezeefde tomaten
  • 100 gr geraspte belegen kaas
Werkwijze voor dit gerecht
Fruit de prei enkele minuten in een beetje boter.
Kook de pasta al dente.
Verdeel intussen de makreel in kleine stukjes.
Klop de eieren samen met de eierdooier en de slagroom los. Meng de makreel en de prei erdoor. Breng het op smaak met zout, peper, cayennepeper en wat citroensap.
Meng de pasta met het makreelmengsel. Doe de helft van de kaas erdoor. Schep dit in een ovenschaal, giet hier de gezeefde tomaten overheen en bestrooi dit met de overgebleven kaas. Bak de schotel in het midden van een voorverwarmde oven (175 (C) in 40 minuten goudbruin.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 154 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...