Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Scampi met supersaus
recipe image
Gemaakt door Francine Dhondt, woensdag 19 mei 2010
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Bakken
Gerecht
Warme voorgerechten
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Garnalen
Hoeveel
2 personen

6 Scampi's per persoon meer of minder naar keuze
Voor de saus:

  • cocosmelk of room
  • petrella(saus bij de betere kruidenier)
  • bieslook en peterselie (superfijngehakt)of in vijzel geplet
  • citroen enkele druppels en
  • wat pikante kruiden of een appeltje naar keuze
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Bak de scampi’s kort en goed in boter
  2. Wikkel ze in alu-folie(om warm te houden)
  3. Giet de verbrande boter weg.
  4. Houdt de pan op hoog vuur.
  5. Blus met de room of cocosmelk
  6. Voeg de ingredienten toe en een paar druppeltjes PETRELLA voor de kleur
  7. Serveer met peterselie en naar keuze: rijst-brood

Snel klaar en Lekker

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 398 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...