Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Spaanse aardappel/kabeljauwschotel
recipe image
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Spaans
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Vis
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Kabeljauw
Hoeveel
4 tot 5
  • 750 gr aardappelschijfjes (voorgekookt)
  • 500 gr kabeljauwfilet,
  • 1/2 tl paprikapoeder,
  • 4 el olijfolie,
  • 3 uien in ringen gesneden,
  • 3 tenen gepelde knoflook,
  • 1 blikje tomatenpuree,
  • 2 dl droge witte wijn,
  • 2 el peterselie
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Verwarm oven voor op 200 graden.
  2. Snij de vis in rote dobbelstenen.
    Strooi er peper, zout en paprikapoeder over.
  3. Fruit de ui en knoflook in 3 el olijfolie.
  4. Vul de (met olijfolie ingevette) oveschaal met de helft van de aardapelschijfjes, de helft van het uimengsel, de vis en de rest van de uien en de aardappelschijfjes.
  5. Meng de toamtenpuree met de witte wijn en schenk dit over de schotel.
  6. Garneer evt. met olijven en zet in de oven voor 25-30 minuten
    Eet smakelijk!
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 125 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...