Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Spaghetti met roomkaas
Gemaakt door een Keukenprinses, zondag 11 oktober 2009
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Koken
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Kip
Prei of Sjalotten
Slagroom
  • prei (stuk of 4)
  • kerrie( veel)
  • slagroom (klein pakje)
  • 2 pakjes Boursin
  • champignons
  • peper zout
  • kipfilet(5 a 600gram) dit ligt er natuurlijk aan hoeveel je maken wilt

Werkwijze voor dit gerecht

Je bakt de kipfilet in stukjes met peper zout en heel veel kerrie.
Maak de prei schoon en snij in stukjes, dit kan erbij.
Maak de champignons schoon en doe ze in stukjes die kunnen er ook bij
Kook de spaghetti
Doe bij de kipfilet champignons, prei, de twee pakjes Boursin en dan een pakje slagroom (naar smaak kun je er nog wat zout of peper bij doen) even laten trekken en de saus is klaar.

Heerlijk zegt Geertje

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 406 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...