Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Spirelli met spek en scampi’s
Gemaakt door een Keukenprinses, vrijdag 23 oktober 2009
"Een heerlijke koude of warme salade, vooral bij bbq" zegt Belinda, maar ik zou het gewoon als warme pasta eten. Kouwe salades met pasta erin is gewoon een kliekje uit de koelkast wat je niet opgewarmd hebt ... best wel bah dus.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Garnalen
Hoeveel
4 personen
  • 250 gr Spirelli
  • 250 gr spekreepjes (natuur)
  • 250 gr rauwe scampi’s
  • zongedroogde tomaten
  • room 
  • oregano
  • 1 geitenkaas
Werkwijze voor dit gerecht
In olijfolie het spek bakken en halverwege de baktijd de gepelde scampi’s (die in stukken gesneden zijn) toevoegen.
Ook de geitenkaas, de zongedroogde tomaten en de room mag er bij. 
Kruiden met oregano en laten doorkoken. 
Mengen onder de gekookte spirelli. 

Een heerlijke koude of warme salade, vooral bij bbq.

Door Belinda
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 73 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...