Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Tagliatelle met dille en appeltjes
Gemaakt door een Keukenprins, dinsdag 22 september 2009

Appel en Scampies een bijzonder duo.

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Roerbakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Pasta
Schaal- en Schelpdieren
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Garnalen
Tagliatelle
Hoeveel
4 personen
  • zak Tagliatelle
  • 4 ons Scampis
  • 2 Appeltjes
  • verse Dille
  • 10-15 geschrapte worteltjes
  • Sjalotten
  • Peper
  • Zout
  • Witte wijn
  • Citroensap
  • Bieslook
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Kook de tagliatelle en houd warm.
  2. Bak de scampis in olijfolie samen met de wortelen, sjalotten en appeltjes in bruniose (in zeer kleine dobbelsteentjes van 3 mm).
  3. Voeg look, peper, zout, dille, citroensap en witte wijn toe.
  4. Als de groentjes gaar zijn, het geheel overgieten met kookroom en goed laten inkoken.
  5. Schik de tagliatelle in het midden van een groot diep bord, schik de scampis met de saus er rond.
  6. werk af met een beetje bieslook en citroen.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 119 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...