Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Telor Sontoloyo
Eigerecht voor sufferds, maar het is echt lekker en zeker gemakkelijk!
Eten met rijst natuurlijk
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Indonesisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Groenten
Rijst
Porties
voor 2 personen
  • 4 eieren
  • 1 ui (een flinke)
  • knoflook (naar smaak)
  • gesneden restant vlees of ham, of iets dat er op lijkt
  • 2 paprika's
  • 2 a 3 tomaten
  • boter of olie
  • evt. 1 rode lombok (spaanse peper)
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Kluts de eieren
  2. snij de ui fijn
  3. snij de paprika fijn
  4. snij de knoflook fijn
  5. snij de tomaten fijn
  6. braad de uistukjes
  7. voeg de papika, knoflook en tomaten toe, en bak het geheel op
  8. dan geklutste eieren toevoegen, alles opbakken, zout toevoegen, misschien wat peper
  9. eten bij rijst
Nog wat tips
evt. toevoegen fijngesneden spaanse pepers, of sambel, (voor de liefhebbers)
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 167 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...