Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Recepten van de gebruiker Rob Maspaitella
Gemaakt door Rob Maspaitella
Gemaakt door Rob Maspaitella
Gemaakt door Rob Maspaitella
Da's dus met kabeljauwfilet!
Gemaakt door Rob Maspaitella
Mie
Gemaakt door Rob Maspaitella
Snel en goedkoop. Goede studentenhap
Gemaakt door Rob Maspaitella
Gemaakt door Rob Maspaitella

Wel eerst even langs een Toko, maar dan heb je ook wat .... half Surinaams half indonesisch

Gemaakt door Rob Maspaitella

De schrijfwijze van dit gerecht variërt nogal: Koe Lo Yuk, Koe Loe Yuk, Koe Low Yok, Koe Lu Yuk.

Ik vond ook Koe Yo Luk maar die laatste benaming komt op het internet nauwelijks voor.
Het gerecht lijkt een Kantonese oorsprong te hebben, maar wellicht is er ook een Indonesische variant.
Misschien kan Oma Manis duidelijkheid verschaffen?

recipe image
Gemaakt door Rob Maspaitella
Gemaakt door Rob Maspaitella
Gemaakt door Rob Maspaitella
Gemaakt door Rob Maspaitella
Voor de eenzamen onder ons, een klein maaltje met tagliatelle.
Gemaakt door Rob Maspaitella
Klein en snel
Gemaakt door Rob Maspaitella
Gemaakt door Rob Maspaitella
Een klassieker op het Groeiend Kookboek. Maar er hoort nog wel een kleine salade naast.
Gemaakt door Rob Maspaitella
Gemaakt door Rob Maspaitella
De Oestersaus geeft het specifieke milde zout/zoetige smaakje aan dit roerbakgerecht. Het is een sojasaus net als ketjap, maar dan dikker en op smaak gebracht met een vleugje oestersap.
Gemaakt door Rob Maspaitella
 
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 401 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...