Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Voor Jeske (een spaghetti)
In de categorie "een beetje van mezelf, een beetje van ..." hier een spaghetti met Knorr Kaassaus én echte kaas.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Hollands/Belgisch
Gerecht
Pasta
Belangrijkste Ingrediënt
Gehakt
Knoflook
Ui
Hoeveel
4 personen
  • spaghetti,
  • 300gr gehakt,
  • twee teentjes knoflook,
  • 1 ui,
  • 2 zakjes Knorr kaassaus voor groenten,
  • 1 zakje geraspte jonge kaas
Werkwijze voor dit gerecht

Kook de spaghetti op normale wijze.
Maak van het gehakt kleine balletjes en bak deze bruin en gaar, haal ze daarna uit de pan.
Fruit de ui met de knoflook en doe daar dan de gebakken balletjes weer bij.
Maar de kaassaus aan met iets teveel water zodat het een beetje te waterig word.
Meng de saus door de ui en gehaktballetjes en zet het vuur laag, smelt zacht de geraspte kaas door de saus en giet die dan over de spaghetti op je bord
Afmaken met een beetje Maggi.
Eet smakelijk

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 199 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...