Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Zalmpakketjes
Gemaakt door frans, maandag 26 oktober 2009
Serveren met een ijskoude komkommersalade en stuke gegrild turks brood.
Ingrediënten
In één oogopslag
Bereidingswijze
Grillen
Oven
Gerecht
Vis
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Zalm
Hoeveel
4 personen
  • 4 zalmmoten,
  • olijfolie,
  • 1 citroen,
  • zeezout,
  • dille droog, en dille vers,
  • rolletje kruidenboter,
  • witte wijn
Werkwijze voor dit gerecht
  1. maak 4 vierkantjes uit zilver papier.
  2. giet een klein scheutje olijfolie in het midden en shik daarop een schijfje citroen, leg op het citroenschijfje de moot zalm , bestrooi met beetje grof zeezout en de gedroogde dille.
  3. leg een schijfje van 1 cm kruidenboter hierop, en een takje verse dille.
  4. vouw het pakkeje al een beetje toe en giet er en scheutje witte wijn bij.
  5. pakketje goed sluiten , en gedurende 10 minuten in een warme oven van 200 oC.

Ook op de barbeque heel makkelijk te bereiden .
Serveren met een ijskoude komkommersalade en stuke gegrild turks brood.
Heerlijk.

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 64 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...