Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Niet bezuinigen op oliebollen en appelflappen Afdrukken E-mailadres

Nederlanders beknibbelen niet op eten tijdens de Kerstdagen en Oud en Nieuw. Dit blijkt uit een onderzoek van GfK naar de invloed van de crisis op onze december uitgaven.

De trend die het onderzoeksbureau de afgelopen jaren heeft gezien, zal zich naar verwachting ook in 2012 doorzetten. Dit zou betekenen dat we dit jaar, ondanks de crisis, de feestdagen uitbundig zullen vieren. We besparen niet op oliebollen, appelbeignets en andere lekkernijen.

GfL Oliebollen statistiek

De supermarkten kunnen zich dit jaar opmaken voor een goede Kerst piek, zo blijkt uit de prognoses van GfK. De kerstomzet (week 51) zal dit jaar ongeveer € 834 miljoen bedragen. Iets minder dan vorig jaar (€ 834,2 miljoen) maar nog steeds aanzienlijk, zeker in de context van de economische crisis.

Wel wordt er bespaard doordat we minder Sinterklaas cadeaus, vuurwerk en kerstbomen gaan kopen. Om de kosten te drukken zullen we ook minder uit eten gaan.

Lees hier het hele GfK onderzoek.

Merry Crisis

 
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 433 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...